GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Vocht en spouw

Dampdichte buitenzijde: ventilatie is noodzakelijk

Ventilatie van de spouw is belangrijk om het doorgeslagen vocht te kunnen laten verdampen en afvoeren. Zeker bij muren die bijvoorbeeld gepleisterd of geverfd

Dampdichte buitenzijde: ventilatie is noodzakelijk

zijn met niet-ademende pleister of verf. Ook betegels tegels of gevels die voorzien zijn van bepaalde kunststof soorten moeten geventileerd worden.

Aan de boven en onderkant van de spouw

Zowel aan aan de bovenkant van de spouw als aan de onderkant moeten er openingen zijn om zo de luchtstroom ten behoeve van de ventilatie mogelijk te maken.

Vochtdoorslag of zoutuitslag ?

Indien op de buitenmuur zogenaamde vochtdoorslag of zoutuitslag (witte vlekken) zichtbaar is of er is scheurvorming, dan is het noodzakelijk dat eerst dat probleem opgelost wordt, voordat u de spouw laat opvullen met isolatiemateriaal. Meer over vochtproblemen en vochtwering vindt u hier.

Vrijblijvend offertes aanvragen

In de regel verdient de investering in spouwmuurisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.