GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Eisen aan de spouw

Volledig vullen van de spouw ?

Indien een spouw volledig gevuld is met bepaalde isolatiematerialen en direct contact heeft met zowel binnenblad als buitenblad van de spouw, dan ontstaat de mogelijkheid dat er vochtdoorslag van de buitenmuur naar de binnenmuur zal plaatsvinden. Dit is echter wel afhankelijk van het soort isolatiemateriaal en de manier waarop dat is aangebracht. Met name bij vochtopnemend isolatiemateriaal is dit scenario een mogelijkheid.

Overigens zijn de meeste isolatiematerialen die door professionele spouwmuurisolatie-bedrijven worden aangebracht niet-capilair, d.w.z. niet-vochtopnemend of vochtaanzuigend.

Belangrijk is ook dat er voldoende ventilatie plaatsvindt: hierdoor droogt de meestal natte spouw. Ruimte tussen de isolatie-onderdelen is dan ook essentieel.

Vrijblijvend offertes aanvragen

In de regel verdient de investering in spouwmuurisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.