Homepage | Sitemap | Contact | Gratis Internet Offerte Aanvragen | Wie zijn wij ? | Disclaimer | Privacy

Sterke besparing energiekosten

Veel warmteverlies via de gevel

Warmteverlies door muur

Warmteverlies via gevel groot

Het isoleren van uw spouwmuren is een van de effectiefste manieren om te besparen op uw energiekosten. De gevels van uw woning beslaan een groot oppervlakte van de woning waardoor in een niet-geïsoleerde situatie veel warmte verloren gaat.

U dient flink te stoken om de effecten van de vaak koude en vochtige muren te compenseren.

Rendabel isoleren huizen

Circa 9m3 gasbesparing per m2 isolatie !

Het rendement van een geïsoleerde spouwmuur is enorm: uit onderzoek is gebleken dat er circa 8 tot 9 m3 gas bespaard wordt per geïsoleerde vierkante meter. Afhankelijk van de afmetingen van de woning betekent het al snel dat u € 350 per jaar aan gas zult besparen. Ieder jaar weer. En waarschijnlijk zullen de gasprijzen in de komende 10 jaar gaan stijgen. (zie hieronder)

Verwachting: energieprijzen zullen stijgen

De verwachting is dat de trend van de afgelopen jaren zal blijven, namelijk dat energieprijzen blijven stijgen en wel vanwege de volgende redenen:

  • de sterke groei van opkomende economieën zoals China, India en Brazilië zal de vraag naar brandstoffen doen stijgen, waardoor schaarste ontstaat en prijzen zullen stijgen.
  • Nederland zal te zijner tijd afhankelijk worden van import van gas aangezien de gasbel onder Slochteren uitgeput zal raken.
  • de landen in het Midden-Oosten zijn niet stabiel en de verwachting is dat in de komende jaren de productie van olie zal stagneren, wat een prijsstijging tot gevolg zal hebben

Voordelen Isoleren Spouwmuren

Comfortabeler door spouwisolatie

Warmer en comfortabeler huis Comfort is eigenlijk dat iemand zich lekker en behaaglijk voelt. Veel factoren bepalen of iemand ...

Spouw besparing energiekosten

Sterke besparing energiekosten Het isoleren van uw spouwmuren is een van de effectiefste manieren om te besparen op uw energieko...

Woningwaarde verhoging spouwisolatie

Waardeverhoging woning 'Wij zien het geld dat je uitgeeft aan een duurzame verbouwing als een investering in je huis. Ui...

Beter energielabel spouwisolatie

Gunstiger Energielabel

Stiller door spouwisolatie

Geluidsisolerend In het Bouwbesluit worden ook regels voor geluidsisolatie van buitenwanden bepaalt. De specificat...

Vrijblijvend offertes aanvragen

In de regel verdient de investering in spouwmuurisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Prijsopgave spouwmuurisolatie
  Copyright Isoleads BV - KvK nr 51797208